Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Herunder er mandagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den 29-årige engelske Manchester United-midtbanespiller, Jesse Lingard, kigger efter muligheder for lejeophold i dette transfervindue. Derudover er englænderen også åben over for at skifte permanent. (Manchester Evening News)


Tottenham er åben over for at sælge de to 25-årige midtbanespillere, Dele Alli og Giovanni lo Celso, eftersom at begge spillere ikke var inkluderet i gårsdagens trup mod Chelsea. (Goal)

Newcastle vil overveje at hente Dele Alli som backup-mulighed for Jesse Lingard, hvis ikke, at den aftale gennemføres med Manchester United. (Mirror)

Tottenham har meldt sig ind i kampen omkring den 19-årige engelske Lewis-kantspiller, Ollie Tanner, som også Brighton arbejder på at lande. (Athletic)

Brentford er tæt på at have færdigudarbejdet betingelserne for en halvårlig kontrakt med den 29-årige danske midtbanespiller, Christian Eriksen. Brentford er ved at gennemteste Eriksens spilleform. (Sky Sports)

Liverpool monitorerer den 19-årige engelske Fulham-kantspiller Fabio Carvalho. (Fabrizio Romano via Twitter)


Liverpool møder konkurrence fra Leeds og West Ham i kampen om at sikre sig Carvalho. Englænderen er på kontrakt i Fulham til denne sommer. (Mail)

Premier League ændrer procedure, når det kommer til at udsætte kampe grundet Covid-tilfælde. Klubber er nu forpligtet til at kunne fremvise mindst fire observationer på positive tests for at få kampe rykket. (Mail) 
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik