Niels Nedergaard

Medie: Villa indleder dialog med Juventus om midtbanespiller


Ifølge Sky Sports har Aston Villa snøren ude efter Juventus-spilleren Rodrigo Bentancur, og nu har den ambitiøse Premier League-klub angiveligt startet samtalerne med den italienske storklub om en mulig handel.
Søndag morgen kunne du i rygterne på Indkast.dk læse, at Aston Villa var interesseret i at hente 24-årige Rodrigo Bentancur, der til daglig optræder for Juventus, hvor han indtil videre i denne sæson har spillet 18 kampe i Serie A.

Og noget kunne tyde på, at der er tale om mere end blot en interesse for den uruguayanske midtbanespiller. For ifølge Sky Sports har Aston Villa allerede indledt de første samtaler med Juventus. Den ambitiøse Premier League-klub må dog have pengepungen frem, hvis de ønsker at hente Bentancur.

Sky Sports mener nemlig at vide, at Juventus forlanger minimum 16 millioner pund for midtbanespilleren, hvilket i danske kroner svarer til lidt over 142 millioner kroner. Hertil kan komme en række bonusser, der kan gøre det til en endnu dyrere handel for Steven Gerrard og co.

Mediet skriver samtidig, at Villa vil hente Bentancur til klubben med tanke på, at midtbanespilleren skal være et supplement til Douglas Luiz på positionen som 6’er.
Aston Villa har allerede oprustet gevaldigt i dette transfervindue, hvor spillere som Philippe Coutinho og Lucas Digne er kommet til Villa Park, og det ser altså ikke ud til, at klubben er færdige på transfermarkedet i denne omgang.

Rodrigo Bentancur har spillet 180 kampe for Juventus, siden han kom til klubben tilbage i 2017, hvor den uruguayanske midtbanespiller skiftede fra Boca Juniors. Bentancur har først kontraktudløb med Juventus i sommeren 2024.