Spanien: La Liga
FT
0 - 2
(0 - 1)
Levante
Cádiz
Á. Negredo (34), Salvi (73)
Christian Bang Jensen

Levante fortsætter nedtur med nyt nederlag

Det begynder at se meget alvorligt ud for spanske Levante, der tidligt lørdag eftermiddag på ny tabte en fodboldkamp. Denne gang var det mod bundrivalerne Cadiz med Jens Jønsson på bænken i hele opgøret.
Én sejr i sæsonens 20 første kampe og 11 point på kontoen.

Det var status for spanske Levante, der lørdag eftermiddag tog imod Cadiz på Estadi Ciutat de Valencia i et regulært bundbrag, som danske Jens Jønsson overværede fra gæsternes bænk. Derfor skulle der også en sejr til for hjemmeholdet, der hentede sæsonens første ligasejr i deres seneste opgør mod Mallorca.

Men sådan skulle det ikke gå for La Ligas bundprop. For gæsterne fra den spanske sydkyst skulle ligeledes bruge en sejr for at rykke nærmere holdene over nedrykningsstregen. Cadiz havde ikke vundet en kamp siden november, og derfor var de gulklædte raslet ned igennem tabellen.

Selvom Levante var dominerende på bold og chancer i første halvleg, var det alligevel ”Los Piratas”, der kom foran ved den gamle målræv Alvaro Negredo. Den 36-årige angriber med en stor fortid bag sig i klubber som Sevilla, Valencia og Manchester City steg højest til vejrs efter et sublimt indlæg og headede bolden i kassen med et flot hovedstød. Det var den tidligere landsholdsspillers 123 scoring i den bedste spanske række.

Anden halvleg fortsatte i samme billede og tempo. Levante med et solidt overtag, mens Cadiz tålmodigt og sikkert i forsvarsspillet afventede fejl hos den skrøbelige modstander. Og 74. minutter inde i opgøret gav det pote, da midtbaneprofilen Salvi Sanchez med en sikker inderside sendte bolden i netmaskerne, selvom en anden gammel spansk angriber, Roberto Soldato fra Levante var tæt på en udligning kort inden.

Kampens resultat sætter endnu et søm i den kiste som Levante gennem hele sæsonen har befundet sig i. Klubben fra Valencia har ni point på til Mallorca på 17. pladsen, og med blot én sejr i nu 21. kampe ser det mere end svært ud for ”Los Granotes”

Cadiz omvendt har med lørdagens sejr kun to point op til den rigtige side af stregen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER