England: Premier League
FT
1 - 3
(0 - 0)
Brentford
Manchester U
I. Toney (85)
A. Elanga (55), M. Greenwood (62), M. Rashford (77)
Jonathan Kjær Troelsen

Sur Ronaldo blev udskiftet – nu forklarer Rangnick

Det var en tydelig utilfreds Cristiano Ronaldo, der blev udskiftet i onsdagens kamp mellem Manchester United og Brentford.
Stillingen var 2-0 til Manchester United, og der var spillet 70 minutter, da udskiftningstavlen med rødt lyste nummer syv op onsdag aften. Cristiano Ronaldo skulle skiftes ud, og det var han bestemt ikke tilfreds med. Efter kampen forklarede den midlertidige Manchester United-manager, Ralf Rangnick, hvorfor portugiseren blev udskiftet.

- Det er normalt. En angriber vil score. Men han er lige kommet tilbage fra en lille skade, og det er vigtigt at huske, at vi også har en kamp lige om lidt, siger Rangnick ifølge Sky Sports.

Det gjaldt også om at lære af sine fejl for Manchester United. I forrige Premier League-kamp var holdet foran med to, men indkasserede to sene scoringer, så det kun blev til en remis mod Aston Villa.

- Også med tanke på hvad der skete på Villa Park, blev vi nødt til at forsvare føringen denne gang, og det var vigtigt, at vi gik tilbage til en femmandsbagkæde, siger Rangnick.

Desuden siger den tyske manager også, at reaktionen fra Ronaldo i forbindelse med udskiftningen var, at han spurgte: ”Hvorfor mig? Hvorfor skifter du mig ud?”

Det var Harry Maguire, som kom på banen i stedet for Cristiano Ronaldo efter 70 minutter. Manchester United vandt kampen 3-1.



Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER