Fodbold nyheder

Newcastle jagter endnu en spiller

Af Kenneth Nielsen

Efter overtagelsen af Newcastle har der været en masse rygter omkring nye spillere, og en af disse render rundt i den franske liga.

Article image

Da det saudiarabiske konsortium overtog Newcastle, var det nok med drømme og forhåbninger om at føre klubben frem i den sjove ende af Premier League. I indeværende sæson kan disse drømme dog godt pakkes ned i kufferten igen, da Newcastle, hvis altså den nuværende stilling holder sæsonen ud, i den kommende sæson kan se frem til at spille mod hold som Luton og Blackpool fremfor Liverpool og Chelsea…


En af udfordringerne for Newcastle har været deres defensiv, hvor det kun er Norwich, som har lukket flere mål ind. Som et forsøg på at sætte en prop i defensiven, er Newcastle ifølge det franske medie L’Equipe på udkig efter Benoit Badiashile, som til dagligt render rundt i AS Monaco.

I første omkring har Newcastle smidt et bud i omegnen af 300.000.000 DKK, som er blevet afvist. Men med tanke på deres pengetank, er det ikke pengene, som kan komplicere en handlen, men nok nærmere Newcastles nuværende position, hvor de altså lige nu kan se frem til at spille i Championship i den kommende sæson.

Næste udfordring for Newcastle bliver lørdag d.22 januar, hvor de møder Leeds i Premier League.

Mere om Newcastle

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE