Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

En gammel målræv rygtes nu tilbage til Premier League. Herunder er mandagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester Uniteds 24-årige hollandske midtbanespiller, Donny van der Beek, har afvist et lejeophold til Newcastle grundet klubbens nedrykningstruede situation. (Telegraph)


Chelsea er interesseret i at indgå en lejeaftale med Paris Saint-Germains 29-årige franske forsvarsspiller, Layvin Kurzawa, men samtalerne er ikke påbegyndt endnu. (Fabrizio Romano på Twitter)

Southampton er i dialog med Chelsea omkring en permanent aftale på den 20-årige albanske angriber, Armando Broja, der er på lejeophold hos ’ the Saints’. (Guardian)

Aston Villa er tæt på at have lukket en lejeaftale med Roma på den 32-årige svenske målmand, Robin Olsen, der har spillet den første halvdel af sæsonen hos Sheffield United. (Express via Star)

Chelsea har kontaktet Reims omkring en mulig aftale på den 19-årige U20-angriber, Hugo Ekitike. (Footmercato)

Newcastle vil gerne tilknytte den tidligere administrerende direktør i Manchester United og Chelsea, Peter Kenyon, som skal varetage administrationen. (Sun)


Arsenal har afgivet et bud på 446 millioner kroner på Fiorentinas 21-årige serbiske angriber, Dusan Vlahovic, hvor Arsenals uruguayanske midtbanespiller, Lucas Torreira, er tilbudt som en del af aftalen. (Metro)

Arsenal forholder sig interesseret i at byde på den 21-årige Middlesbrough-højreback, Djed Spence, der i øjeblikket er udlejet til Nottingham Forrest. Interesse kommer også fra Roma og Inter. (Mirror)

Leicester planlægger at sælge sin 24-årige belgiske midtbanespiller, Youri Tielemans. (Mirror)

Arsenal vil gerne købe Tielemans, der kun har 18 måneder tilbage af sin nuværende kontrakt i Leicester. (Sun)

Everton ser ud til at ansætte Duncan Ferguson og Leighton Baines som midlertidig manager og assistenttræner ovenpå fyringen af Rafael Benitez. (Football Insider)

Reading-manageren, Veljko Paunovic, er sikker på, at den 33-årige engelske angriber, Andy Carroll, vil blive i Championship-klubben efter englænderens korte aftale udløb natten til søndag. Dog er Burnley meget interesseret i Carroll. (Sun)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik