Fodbold nyheder

Klopp: Jeg er ikke 100 % tilfreds

Af Daniel Fisker

Jürgen Klopp har høje forventninger til midtbanetalentet Curtis Jones.

Article image
Ritzau-Scanpix

Curtis Jones blev spået en stor fremtid, da han fik sin debut for Liverpools førstehold den 7. januar 2019. den nu 20-årige midtbanespiller har da også gjort store fremskridt, men den igangværende sæson har været problematisk for Jones.


Midtbanetalentet gik glip af begyndelsen af sæsonen, fordi han havde pådraget sig en hjernerystelse. Herefter gjorde en øjenskade ham ukampdygtig i to måneder, hvorefter han blev testet positiv for COVID-19.

Jones’ spilletid har derfor været begrænset til 12 kampe i denne sæson. Han spillede dog alle 90 minutter, da Liverpool mødte Shewsbury i FA Cuppen sidste weekend, inden han leverede et imponerende indhop, da Liverpool mødte Arsenal i Carabao Cuppen i torsdags.

Den igangværende – og problematiske – sæson for Jones har tilsyneladende givet anledning hos Liverpool-manageren Jürgen Klopp, som ikke er 100 % tilfreds med, hvordan det ser ud i øjeblikket. Klopp har dog fortsat høje forventninger til den unge englænder.

- Jeg har – i løbet af sidste uge – haft lange samtaler med Curtis, udtaler Jürgen Klopp ifølge Liverpool Echo.

- Jeg elsker den knægt, og jeg elsker det potentiale, han har, men nu er han nødt til at tage det næste skridt opfylde det potentiale, han ofte har vist på banen.


- Man har den slags samtaler, når man ikke er 100 % tilfreds.

- Han er ung – meget ung. Men som jeg ser det, er hans potentiale utroligt. Vi er sammen nødt til at finde en måde at vise det potentiale endnu oftere.

- Jeg ved, at han har haft en vanskelig tid. Han har været ukampdygtig i lang tid med en øjenskade, og derefter kom COVID. Det hjalp ikke på det.

- Men nu prøver vi at sikre os, at han får stabilitet og viser, hvor god han rent faktisk kan blive.

Jones, som fylder 21 år i slutningen af januar, har spillet 59 kampe for Liverpool, som han vandt Premier League med i 2020. De fleste af disse kampe har Jones spillet på den centrale midtbane, men han har spillet i venstre side af Liverpools angrebstrio i de seneste to kampe.

Mere om Curtis Jones

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE