Fodbold nyheder

Real Madrid vil hente Barcelona-profil

Af Asbjørn Steffensen

Los Blancos vil hente forstærkninger hos ingen ringere end deres ærkerivaler fra Barcelona.
Onsdag aften vandt Real Madrid over Barcelona i den spanske Super Cup's semifinale i forlænget spilletid. Det var femte kamp i træk, at hovedstadsklubben trak sig sejrrigt ud af et El Clasico-opgør og cementerede dermed, at klubben lige nu er et niveau eller to over deres catalanske arvefjender.


Men det er åbenbart ikke nok for Real Madrid at slå dem på fodboldbanen. Ifølge flere medier vil Los Blancos hente Barcelonas forsvars-profil, uruguayanske Ronald Araujo.

Den catalanske radiostation KNB fortæller, at Real Madrid vil forsøge at hente 22-årige Araujo på en fri transfer, når hans kontrakt med Barcelona udløber i sommeren 2023.

De spanske vicemestre fra Madrid forsøgte at hente Araujo tilbage i 2018, men den uruguayanske forsvarsspiller skiftede til den catalanske storklub fra Boston River i stedet for.

Araujos agent sagde for få måneder siden, at han ville sætte sig med Barcelonas ledelse og snakke om en ny kontrakt til uruguayaneren, men dette er blevet rykket, da klubben har hænderne fulde med blandt andet Ousmane Dembeles kontrakt.

Skifter han til Real Madrid, slutter hans sig til en klub bestående af blandt andet Michael Laudrup, Luis Figo, Ronaldo og Samuel Eto'o, der har spiller for både Real Madrid og Barcelona.

Araujo har spillet 61 kampe for Barcelona siden skiftet i 2018.

Mere om Ronald Araújo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik