Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Konrad Cornelius Rasmussen

Dansk Premier League-stjerne smittet med Covid-19

Coronaen raser stadig i verdens bedste fodboldrække, og nu er en dansker også ramt. Det drejer sig om Andreas Christensen, der ifølge Chelsea, har afleveret en positiv PCR-test.
Der er topkamp i Premier League lørdag, når Manchester City og Chelsea tørner sammen på Etihad. Det er dog et noget decimeret Chelsea-hold, der skal forsøge at stoppe Manchester City´s flotte stime i Premier League.

Thomas Tuchels mandsskab er nemlig ramt af flere Covid-19 tilfælde og skader. Blandt de smittede er danske Andreas Christensen, der dermed er ude af kampen mod de lyseblå.

- Trevoh Chalobah er ude, Ben Chilwell er ude og Reece James er ude. Vi har også en positiv covid-test hos ”AC”, så han er heller ikke med i truppen, siger Tuchel til klubbens hjemmeside.

Det har ikke været helt nemt for Andreas Christensen i det her efterår. Masser af spekulationer omkring hans kontrakt har medført, at han ikke spiller regelmæssigt. Flere klubber er dog eftersigende interesserede i at hente den danske stopper gratis til sommer.

Christensen har været rygtet heftigt til Dortmund de seneste 24 timer.

Den danske forsvarsspiller har spillet 148 kampe for Chelsea.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER