Fodbold nyheder

Dansk Premier League-stjerne smittet med Covid-19

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Coronaen raser stadig i verdens bedste fodboldrække, og nu er en dansker også ramt. Det drejer sig om Andreas Christensen, der ifølge Chelsea, har afleveret en positiv PCR-test.
Article image
Ritzau-Scanpix
Der er topkamp i Premier League lørdag, når Manchester City og Chelsea tørner sammen på Etihad. Det er dog et noget decimeret Chelsea-hold, der skal forsøge at stoppe Manchester City´s flotte stime i Premier League.


Thomas Tuchels mandsskab er nemlig ramt af flere Covid-19 tilfælde og skader. Blandt de smittede er danske Andreas Christensen, der dermed er ude af kampen mod de lyseblå.

- Trevoh Chalobah er ude, Ben Chilwell er ude og Reece James er ude. Vi har også en positiv covid-test hos ”AC”, så han er heller ikke med i truppen, siger Tuchel til klubbens hjemmeside.

Det har ikke været helt nemt for Andreas Christensen i det her efterår. Masser af spekulationer omkring hans kontrakt har medført, at han ikke spiller regelmæssigt. Flere klubber er dog eftersigende interesserede i at hente den danske stopper gratis til sommer.

Christensen har været rygtet heftigt til Dortmund de seneste 24 timer.

Den danske forsvarsspiller har spillet 148 kampe for Chelsea.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik