Fodbold nyheder

Daramys direkte konkurrent officiel i Shakhtar

Af Rasmus Ove

Den 24-årig højre wing David Neres er officiel i shakhtar Donetsk

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter 121 kampe med 37 mål og 35 assist til følge i Æresdivisionen er David Neres nu officiel i Shakhtar Donetsk. David Neres var blandt de helt store profiler, da Ajax i 2019 nåede Champions League-semifinalen. Neres kommer til at koste Shakhtar 89 millioner kroner, men handlen kan stige til 119 millioner.

Neres var tilbage i december 2019 hele 335 millioner kroner værd, ifølge transfermarkt, men har ikke bygget nok på sit spil, til for alvor at leve op til sit dengang skyhøje vurderet potentiale. David Neres har i denne sæson, fået massere minutter på banen, men har ikke som tidligere været en urørlig del af startopstillingen. Dette har fået Ajax til at slå til på et bud fra ukrainske Shakhtar, der kommer som et uventet næste skridt i den brasilianske wings karriere, man havde forventet skulle udfolde sit talent i europæiske topligaer de næste mange år.

David Neres har været en direkte konkurrent for danske Daramy i Ajax, skiftet kan måske være hans mulighed for at etablere sig i startopstillingen. Rygterne lyder dog på at, Ajax skulle være interesseret i Steven Bergwijn, som kan blive danskerens nye konkurrent.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE