Philip Dar

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Borussia Dortmund er klar til at mødes med Erling Braut Haalands agent i næste uge for at finde ud af, hvad den norske angriber tænker om sin fremtid. (Marca)

Sevillas interesse i den franske angriber Anthony Martial er stilnet af, da klubben ikke kan imødekomme Manchester Uniteds krav. (Marca)

Den tidligere Tottenham-manager Jose Mourinho har kontaktet Tottenham-midtbanespilleren Tanguy Ndombele i et forsøg på at overbevise den 25-årige franskmand om et skifte til AS Roma. Den italienske klub ønsker en lejeaftale med købsoption. (Telefoot, via Mail)

AC Milan vil forsøge at hente en midtstopper og Manchester Uniteds Eric Bailly er på deres ønskeliste, mens også Paris Saint-Germains senegalesiske Abdou Diallo kan hentes på en lejeaftale. (Fabrizio Romano)

Den franske kantspiller Kingsley Coman er tæt på at underskrive en kontraktforlængelse med de tyske mestre Bayern München. (Goal)

AS Roma planlægger at genoptage interessen i Arsenal-midtbanespiller Granit Xhaka. (Gazzetta dello Sport, via Goal)

Real Madrid og Luka Modric forhandler om kontraktforlængelse, men lykkes dette ikke, står Modrics tidligere klub, Tottenham, klar til at hente den kroatiske midtbanespiller. (Fichajes, via Goal)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER