Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

Borussia Dortmund er klar til at mødes med Erling Braut Haalands agent i næste uge for at finde ud af, hvad den norske angriber tænker om sin fremtid. (Marca)


Sevillas interesse i den franske angriber Anthony Martial er stilnet af, da klubben ikke kan imødekomme Manchester Uniteds krav. (Marca)

Den tidligere Tottenham-manager Jose Mourinho har kontaktet Tottenham-midtbanespilleren Tanguy Ndombele i et forsøg på at overbevise den 25-årige franskmand om et skifte til AS Roma. Den italienske klub ønsker en lejeaftale med købsoption. (Telefoot, via Mail)

AC Milan vil forsøge at hente en midtstopper og Manchester Uniteds Eric Bailly er på deres ønskeliste, mens også Paris Saint-Germains senegalesiske Abdou Diallo kan hentes på en lejeaftale. (Fabrizio Romano)

Den franske kantspiller Kingsley Coman er tæt på at underskrive en kontraktforlængelse med de tyske mestre Bayern München. (Goal)

AS Roma planlægger at genoptage interessen i Arsenal-midtbanespiller Granit Xhaka. (Gazzetta dello Sport, via Goal)

Real Madrid og Luka Modric forhandler om kontraktforlængelse, men lykkes dette ikke, står Modrics tidligere klub, Tottenham, klar til at hente den kroatiske midtbanespiller. (Fichajes, via Goal)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik