Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Luka Modric til Manchester City? Herunder er tirsdagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool er klar på at udløse en 670-millioner-kroner-dyr frikøbsklausul på den 23-årige franske Sevilla-forsvarsspiller, Jules Koundé. Liverpool er villig til at udløse klausulen i denne måned, så Chelsea og Real Madrid ikke når det. (El Nacional via Teamtalk)

AC Milan overvejer at byde på Manchester Citys 26-årige hollandske forsvarsspiller, Nathan Aké, da milaneserne ikke har Simon Kjær disponibel grundet en knæskade, der holder Kjær ude resten af sæsonen. (Sun)

Manchester City har Luka Modric i tankerne. Den 36-årige kroatiske Real Madrid-midtbanespiller er ikke tilfreds med Real Madrid udspil på en kontraktforlængelse, og kroaten har kontraktudløb efter denne sæson. (El Nacional via Mail)

Paris Saint-Germain, AC Milan, Lyon, FC Barcelona og Newcastle er alle bejlere til at tilknytte Tottenhams 25.årige franske midtbanespiller, Tanguy Ndombélé. (Star)

Ajax har allerede budt 134 millioner kroner for den 24-årige hollandske Tottenham-midtbanespiller, Steven Bergwijn, og er klar på at færdiggøre aftalen inden sin næste kamp mod Utrecht på søndag. (Telegraaf)

Newcastle håber på at skrive under med den 21-årige hollandske Lille-forsvarsspiller, Sven Botman, inden at transfervinduet lukker, men hollænderen nægter at skifte. Sevillas 28-årige brasilianske forsvarsspiller, Diego Carlos samt Monacos 20-årige forsvarsspiller, Benoit Badiashile, er stadigvæk muligheder for Newcastle. (The Athletic)

Tottenham fører ræset om at sikre sig underskriften på den 25-årige ivorianske AC Milan-midtbanespiller, Franck Kessié, der har kontraktudløb til sommer. (Rudy Galetto på Twitter)

Manchester United diskuterer, om klubben skal byde på Borussia Mönchengladbacks 25-årige schweiziske midtbanespiller, Denis Zakaria, men mangler at afgive bud. (Fabrizio Romano via Twitter)

Chelsea er i dialog med Lyon omkring den 27-årige italienske forsvarsspiller og tidligere Chelsea-spiller, Emerson Palmieri, omkring et potentielt lejemål o vikar for Ben Chilwell, der er langtidsskadet. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik