Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Manchester United er i krise, Arsenal og Spurs er i krig om Brighton-profil, og Steven Gerrard har fundet Coutinho frem i telefonbogen. Her er torsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er fast besluttet på at hente Wolverhamptons portugisiske midtbane-styrmand Ruben Neves i denne måned. (Sun)


Liverpool vil måske acceptere, at forsvarsduoen Neco Williams og Nathaniel Phillips forlader klubben i januars transfervindue. (Sky Sports)

Brightons højre back, Tariq Lamptey, anses som topprioritet for Tottenham, men Spurs kan møde konkurrence fra deres nordlige rivaler fra Arsenal, og dermed bliver de nok nødt til at vente til sommer for at købe den unge englænder. (Sun)

Evertons Lucas Digne skifter højst sandsynligvis til en anden Premier League-klub, men Newcastle er ikke en mulighed for franskmanden. (Fabrizio Romano)

West Ham er i forhandlinger med Lucas Digne, men hans høje lønkrav kan være en forhindring for London-klubben. (Mail)

Aston Villa har “ingen chance” for at hente Liverpools Joe Gomez. (Athletic)


Op til 11 spillere er ivrige efter at forlade Manchester United, efter at have vokset sig utilfredse med tilværelsen på Old Trafford, og der er flere rygter om krise i omklædningsrummet. (Mirror)

Aston Villa-manager Steven Gerrard har personligt ringet til Barcelonas Philippe Coutinho, som spillede sammen med Gerrard i Liverpool, for at snakke om en potentiel lejeaftale for Brasilianeren. (El Partidazo de Cope)

West Ham har afgivet et bud på Flamengos brasilianske angriber Gabriel Barbosa. West Ham vil hente ham på en lejeaftale indtil december 2023. (Sport)

Manchester United prøver at hente franske Dan-Axel Zagadou, der er tilgængelig for en fri transfer væk fra Dortmund til sommer. (Foot Mercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik