Torsten Brix

Er fodbold cyklisk?

Troels Bech kigger nærmere på landsholdet…
- Sport er som alt andet liv cyklisk, og der er en tid til hvile, en til at så, en anden til at gro – og så kan vi høste igen. Det ved vores dygtige trænerteam, og de har bevist ekstraordinære evner til dosere, forcere og restituere. Men de er jo ikke alene om spillerne. Og det kan være voldsomt afgørende for det danske landshold, hvordan de øvrige interesser, der omgiver de danske spillere, udspiller sig.

Sådan skriver Troels Bech i dagens udgave af Politiken om det danske landshold. Et landshold der imponerede under sommerens EM-slutrunde, men hvor spillerne døjer lidt på deres klubhold – kan det påvirke den kommende VM-slutrunde?

Spillere som Andreas ’AC’ Christensen, Mikkel Damsgaard, Andreas Skov Olsen og Yussuf Poulsen spiller ikke ret meget og Martin Braithwaite samt anfører Simon Kjær er langtidsskadet. Om dette skriver Bech:

- Der er 11 måneder til åbningskampen i Qatar, og de ovennævnte udfordringer kan sagtens være en del af en sund cyklus – og den danske stab er selvfølgelig helt opmærksomme på det – de er bare ikke eneansvarlige.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER