Fodbold nyheder

PL-klubber kæmper om Rangers-colombianer

Af Philip Dar

Newcastle har haft Alfredo Morelos i kikkerten længe, men nu melder flere PL-klubber sig ind i kampen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle forventes at være aktive i vinterens transfervindue. Klubben ligger til nedrykning i Premier League, og det er bestemt ikke en del af planen for de nye ejere, som har i sinde at gøre Newcastle til den næste store engelske klub.


I Newcastles 1-1-opgør mod Manchester United, måtte holdets frontløber Callum Wilson udgå med en skade, som må holde ham på sidelinjen i uger, måske måneder, ifølge holdets manager Eddie Howe. Den tidligere Bournemouth-angriber har været et af de få lyspunkter i en svær tid for Newcastle, hvor han har scoret seks af klubbens 19 mål i denne sæson.

Derfor er der behov for nye offensive kræfter i Newcastle og her nævnes Rangers´ colombianske angriber Alfredo Morelos. Colombianeren har nettet 107 gange i sine fire år i Rangers-trøjen, og Newcastle håber på, at denne målnæse kan tages med til det engelske.

Ifølge Express, møder Newcastle dog modstand fra andre PL-klubber. Everton og Leicester er også interesserede i Morelos, som angiveligt kan hentes for 180 millioner kroner. Leicester mangler bestemt ikke offensive muligheder, da klubber råder over Patson Daka, Kelechi Iheanacho og Jamie Vardy, men Everton kæmper dog lidt mere med målscoringen, da Merseyside-klubben må undvære Dominic Calvert-Lewin, mens Salomon Rondon har haft svært ved at finde netmaskerne.

Mere om Alfredo Morelos

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE