Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Lille har meddelt Newcastle, at den hollandske midterforsvarer Sven Botman ikke er til salg. Det sker efter, at de to klubber har forhandlet om en pris i omegnen af 270 millioner kroner. (Telegraph)


Newcastle har derimod haft et gennembrud i forhandlingerne med Atletico Madrid omkring engelske Kieran Trippier, da de to klubber er tæt på at nå til enighed om en pris på 222 millioner kroner. (Express)

Newcastle forventes at kæmpe med Lyon om at hente Zenits iranske angriber Sardar Azmoun. (Mail)

Den belgiske angriber Romelu Lukaku har informeret Thomas Tuchel om, at han ikke har planer om at forlade Chelsea, selvom han ytrede sin utilfredshed i klubben i et interview med Sky Italia. (Times)

West Ham har forhandlet med den brasilianske angriber Gabriel Barbosa fra Flamengo. (Sky Sports)

Den skotske højreback Nathan Patterson forventes at gennemgå et lægetjek hos Everton. Det sker efter, at Rangers har accepteret et bud på 106 millioner kroner, som dog kan stige til 142 millioner kroner med klausuler. (Football Insider)

Bournemouth har indgået en aftale med Manchester Uniteds højreback Ethan Laird. Den 20-årige englænder har spillet den første halvdel af sæsonen hos Bournemouths ligarivaler, Swansea City. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik