Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image

Liverpool er interesseret i Arsenal og Englands kantspiller Bukayo Saka, hvis kontrakt på Emirates Stadium udløber i 2024. (Express)


Liverpool har også afgivet et kontrakttilbud til AC Milans 25-årige midtbanespiller fra Elfenbenskysten Franck Kessie, hvis aftale på San Siro udløber i slutningen af denne sæson.(Ansa)

Newcastle nærmer sig Lilles 220 millioner kroner-vurderede hollandske forsvarsspiller Sven Botman, som er en vigtig del af deres januar-transferforretning. (Mail)

Magpies overvåger også Juventus' walisiske midtbanespiller Aaron Ramsey, hvor West Ham og Everton også er interesserede i den 31-årige. (Sun)

Agenten for den portugisiske angriber Cristiano Ronaldo har afvist rygter om, at den 36-årige ønsker at forlade Manchester United. (Sky Sports)

Arsenal har identificeret Real Sociedad og svenske Alexander Isak og Lille og Canadas Jonathan David som mulige muligheder for at styrke deres angriber. (The Athletic)


Juventus' argentinske angriber Paulo Dybala, Inter Milans hollandske forsvarsspiller Stefan de Vrij og Inters kroatiske angriber Ivan Perisic kunne blive fristet til at slutte sig til Tottenham i januar. (Football London)

Chelsea er på vej mod en aftale for Monacos 21-årige franske midtbanespiller Aurelien Tchouameni, som kan være en billigere løsning end West Hams Declan Rice. (Daily Telegraph)

Watford har forespurgt om en aftale om at købe Aston Villas 26-årige engelske forsvarsspiller Kortney Hause i januar. (Football Insider)

Leeds er interesseret i at hente den 26-årige argentinske angriber Giovanni Simeone, som i øjeblikket er udlejet til Verona fra Cagliari til sommer. (L’Arena)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik