Torsten Brix

Corner om tyrkisk succes

Ti liga-mål er det blevet til – og en topplacering…
- Der er flere årsager til, at det er gået så godt, men grunden til, at jeg bliver farlig foran mål, er jo, at vi er et af de bedste hold i ligaen. Vi har en rigtig god trup, hvor alle leverer. Det er ikke sådan, at der er en eller to stjernespillere, og så er alle pengene brugt på det, og så er der ikke mere til resten. Det er en homogen trup, og der er rigtig mange spillere med kvalitet.

Sådan siger Andreas Cornelius til Jyllands-Posten efter han i sommer skiftede til tyrkiske Trabzonspor. Den 28-årige angriber laver masser af mål og klubben er nu placeret i toppen af den tyrkiske liga og alt er godt, slår ”Corner” fast:

- Vi er gode til at bygge spillet op og kontrollere kampene, men vi er også gode i omstillingerne. Jeg har en masse gode spillere omkring mig, og det gør, at jeg både bliver sat op, og at jeg også kan hjælpe med at sætte de andre lidt op. Vi gør hinanden bedre. Vi skaber mange forskellige chancer, og jeg har scoret på alle mulige forskellige måder. Det er ikke den klassiske med, at jeg bare skal have nogle indlæg til bageste stolpe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER