Fodbold nyheder

Pep om salg: Det er tæt på nu

Af Christian Bang Jensen

På et pressemøde torsdag bekræfter Pep Guardiola, at Manchester City er tæt på at sende kantspilleren Ferran Torres til FC Barcelona.

Article image
Ritzau-ScanpixMedier i både Spanien og England har længe været tæt på at lukke en vintertransfer, der skal sende den unge spanske kantspiller Ferran Torres fra Manchester City til FC Barcelona. Nu er handler efterhånden så langt, at selv Pep Guardiola tør sige, at den er ved at være tæt på. På et pressemøde torsdag eftermiddag sagde den spanske manager således:

- Txiki (Begiristain) (sportsdirektør i Manchester City) har ikke fortalt mig noget officielt. De forhandler, og jeg ved, at det er tæt på. Når klubben har bekræftet, er det på plads, men Txiki har ikke sagt til mig, at det er på plads.

Ferran Torres står noteret for 16 scoringer i 43 kampe for Premier League-klubben. Den 21-årige spanier kommer til at blive Xavis første indkøb i sin tid som Barca-manager, og prisen kommer eftersigende op på små 410 millioner kroner plus bonusser på op til 75 millioner kroner.

Til sammenligning solgte Valencia deres største talent i flere år for omkring 200 millioner kroner, da kantspilleren kom til Manchester City i sommeren 2020 på en femårig aftale, der nu ophører en del før tid. Ferran Torres er også fast mand i Luis Enriques spanske landsholdstrup med 22 optrædender og 12 mål for ”La Roja”.

Mere om Ferrán Torres

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik