Fodbold nyheder

Pep Guardiola advarer City-spillere: I kommer ikke til at spille

Af Philip Sinkbæk Jensen

Pep Guardiola holder godt øje med sine spilleres gøren uden for banen i juletiden. Mange vigtige kampe spilles i et tæt program, og derfor holder manageren skarpt øje med sine spilere.

Article image

Manchester Citys manager, Pep Guardiola, vil holde maksimalt øje med sine spillere på og ikke mindst uden for banen i løbet af det tætte juleprogram, da manageren vil stille med det stærkeste og mest fokuserede hold til hver en kamp.


Udmeldingen kommer i kølvandet på en episode, der udspillede sig efter Manchester Citys overbevisende sejr på 7-0 over Leeds. Her var to engelske stjerner ude og fejre sejren, hvilket involverede Jack Grealish og Phil Foden, der også blev fanget af en kameralinse på en natklub. Stjernespillerne mødte ikke op friske og veludhvilede til morgendagens restitutionspas, og derfor fik det konsekvenser.

Episoden fik duoen udeladt fra startopstillingen og sad ude hele kampen mod Newcastle, hvorpå Guardiola var iskold i mælet, da han blev spurgt ind til beslutningen:

- Det var ikke en rotation. Jeg besluttede mig for at stille med dette hold, da de fortjente at spille i dag fremfor nogle af de andre, sagde Guardiola til Sky Sports i søndags efter Newcastle-kampen, hvorefter at spanieren gjorde det klart, at han ikke tolerer lignende adfærd under det vigtige juleprogram:

- Under julen har jeg stor bevågenhed for, hvordan spillerne opfører sig på og uden for banen. Når det ikke er godt uden for banen, så kommer de ikke til at spille.

- Derfor er vi nødt til at være fokuserede hele tiden. Selvom at der er mange distraktioner under julen, så er vi stadigvæk nødt til at forholde os fokuserede, udtalte Guardiola ovenpå Grealish og Fodens fejringstogt, der sendte de to profiler i kulden.


Manchester City vandt ganske vist overbevisende 4-0 på St. James’ Park uden de to engelske stjerner, men det kræver stadigvæk sin disciplin og bredde i truppen at gennemgå juleprogrammet med største succes, hvis Premier League-trofæet skal tilbage til Manchester City til sommer.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE