Fodbold nyheder

Han skal afløse Sergio Agüero

Af Kenneth Nielsen

Barcelona har sigtekornet rettet imod en spiller fra Manchester United, som skal erhverves transferfrit på en 18-måneders kontrakt.
Article image
Med den triste nyhed omkring Sergio Agüeros karrierestop, er Barcelona på udsigt efter en ny angriber, som skal udfylde tomrummet, hvilket vi tidligere her på sitet har berettet. Denne spiller skal ifølge sportsmediet Sport, være Edison Cavani, som for tiden render rundt i det engelske.


Med til historien beretter Sport dog, at der er en række ubekendte faktorer, som kan spolere transferen. For det første er Edison Cavani på vej retur fra en skade, og Barcelona er kun interesseret i at erhverve ham, hvis han er i stand til at spille fra første dag. Derudover skal Edison Cavani, være villig til at modtage en lavere løn i de første seks måneder af hans kontrakt, hvilket er en nødvendighed, for at Barcelona kan imødekomme klubbens skrantende økonomi.

Som en sidste faktor skriver Sport, at Manchester United i første omgang afventer og ser, hvad der sker med Anthony Martial før de tager stilling til Edison Cavani. Martial har ligeledes været på rygtebørsen de sidste par dage, og Manchester United skal derfor have deres kabale til at gå op, før de skipper deres spillere afsted.

Edison Cavanis senest spillede kamp var imod Atalanta i Champions League i starten af november, i en kamp som endte 2-2.

Mere om Edinson Cavani

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik