Fodbold nyheder

Liverpool interesseret i Barcelona-midtstopper

Af Kasper Leif Pedersen

Merseyside-klubben kigger efter forstærkninger i den catalanske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool-manager, Jürgen Klopp, skulle eftersigende være interesseret i at bringe nogle nye ansigter til Merseyside. Det skriver El Nacional. Her skulle fokusområdet især være centerforsvaret, hvor både Joel Matip og Virgil van Dijk er i trediverne, og derudover forventes det at Nathaniel Phillips forlader klubben til januar.


Ifølge mediet så skulle Klopp have Barcelonas midtstopper Ronald Araujo i kikkerten. Den 22-årig uruguayaner, der fik sit gennembrud i sidste sæson, har kun bygget videre på sin stime, og er nu en af Xavi's mandskabs vigtigste bagerste skanser.

Barcelona vil kræve et beløb i omegnen af 335.000.000 danske kroner for, at Liverpool skulle få gaflerne i forsvarstalentet, og det beløb skulle Klopp og Co. eftersigende være villig til at betale for uruguayaneren.

Araujos kontrakt udløber om 18 måneder, hvor Barcelona selv er opsat på at give ham en ny kontrakt - dog har han ikke selv forhastet, om at føre samtaler omkring en kontraktforlængelse med den catalanske storklub.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE