G. Scamacca (32), D. Frattesi (37)
Rasmus Ove

Favoritterne fra Fiorentina leverer comeback og sikrer point

Et dramatisk opgør mellem Fiorentina og Sassuolo endte med en pointdeling efter et flot comeback af Fiorentina.
Fiorentina har været i fantastisk form med sejre i deres seneste fire kampe, og havde inden dagens tidlige opgør i Serie A muligheden for at spille sig op på femtepladsen med en sejr. Dette kan de i høj grad takke deres store angriber Dusan Vlahovic for, der har været fuldstændig ustoppelig denne sæson, der inden dagens kamp havde nettet 15 mål i 17 kampe.

Det blev dog en langt sværere kamp for favoritterne fra Fiorentina i dagens kamp mod Sassuolo. Gianluca Scamacca bragte Sassuolo foran med 1-0, da han lagde bolden i nederste venstre målhjørne. Fem minutter senere kunne Davide Fratessi gøre det til 2-0, da han bankede bolden ind i midten af målet fra det lille felt. Fiorentina gik til pause og var nede med 2-0, efter en første halvleg de ellers havde domineret, med en stor opgave i anden halvleg. Netop Dusan Vlahovic kunne fortsætte sin gode stime og reducere til 2-1 efter 51 minutter, hvor han bankede den op i loftet af netmaskerne. Lucas Torreira reagerede hurtigst på en ripost og kunne i det 61 minut udligne til 2-2. Fiorentina blev reduceret til 10 mand i det 68 minut, men det lykkedes ingen af holdene at trække sig sejrs rigt ud af opgøret.

Fiorentina vil gå fra opgøret med blandet følelser, da de leverer et flot comeback og holder sit point med en mand i undertal. Fiorentina bør dog vinde kampen med deres antal af chancer og boldbesiddelse. Vlahovic fortsætter sin stime og har nu nettet otte mål i sine seneste syv kampe og fører topscorerlisten i Serie A.