England: Premier League
FT
2 - 2
(1 - 1)
Tottenham
Liverpool
H. Kane (13), S. Heung-Min (74)
D. Jota (35), A. Robertson (69), A. Robertson (77)
Rasmus Ove

14 dage uden kampe - Hvordan står Contes mandskab?

Efter kampe aflyst grundet sne og en Covid-ramt trup, spiller Tottenham igen søndag 17.30 mod mesterskabskandidaten fra Liverpool.
Efter 14 dage uden kampe midt i juleprogrammet er Tottenham pludselig fire kampe bagud, i forhold til rivalerne fra Arsenal som i skrivende stund har spillet 18 kampe. Tottenham har vundet deres seneste tre kampe i Premier League, senest med en sejr på 3-0 over Norwich den 5/12. Tottenham bliver dog udfordret i deres Premier League comeback, hvor de møder storspillende Liverpool.

Det har været et svingende Tottenham mandskab i dette års Premier League, der dog har vist tegn på at få vendt skuden efter Antonio Contes tiltræden. Det er blevet til tre sejre og en uafgjort i hans første fire Premier League kampe. Det har været Contes førsteprioritet, hurtigt at løse deres defensive problemer, hvor det helt tydeligt har set mere struktureret ud i hans første kampe, med kun et mål lukket ind i Premier League. Tottenhams største problem under Nuno Espirito Santo har dog været at få scoret tilstrækkeligt med mål, hvor særligt Kane har haft en sløv start på sæsonen.

Efter coronaudbrudet i deres trup er det svært og vurdere deres stilling i tabellen, med så mange kampe færre spillet end deres rivaler til fjerdepladsen. Arsenal ligger i øjeblikket på fjerdepladsen med 32 point i 18 kampe, men vinder Tottenham deres 4 kampe i baghånden, flyver de op på 37 point i 18 kampe. Der vil dog gå lang tid før, alle hold igen har spillet et lige antal kampe, med fortsat mange nye udsatte kampe.

Dagens kamp bliver en stor test for Antonio Conte, det vil virkelig kræve holdet står meget tæt i kæderne, og undgår personlige fejl hvis hans mandskab skal holde Liverpool fra fadet. Liverpool har scoret hele 48 mål i 17 kampe, så det ville være en stor præstation hvis Contes meget taktiske og defensive spillestil kunne sikre dem point i dagens kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER