Fodbold nyheder

Avis:
Barca enige med United-angriber

Af Niels Nedergaard


Ifølge den spanske avis Marca er FC Barcelona nået til enighed med Edisnon Cavani om en aftale, der løber frem til udgangen af denne sæson.
Article image
Barcelona er på udkig efter forstærkninger i vinterens transfervindue i et forsøg på at rette op på klubbens dårlige resultater – og nu er der godt nyt på vej for den catalanske storklub.


I hvert fald hvis man skal tro den spanske avis Marca. Avisen skriver, at Barcelona er nået til enighed med Edinson Cavani om en aftale, der sender United-angriberen en tur til Camp Nou, hvor planen er, at han får en kontrakt for resten af sæsonen.

Et skifte for Edinson Cavani vil da også give god mening, eftersom udsigten til spilletid i Manchester United ser ud til at blive længere og længere efter Cristiano Ronaldos ankomst til Old Trafford i sommer. Samtidig står Barcelona og mangler en 9’er, da Sergio Agüero i sidste uge indstillede sin karriere som en konsekvens af hjerteproblemer.

Marca skriver, at det nu er op til de to klubber at blive enige om vilkårene for aftalen, der skal sende Edinson Cavani en tur til den catalanske hovedstad. Angiveligt skulle Manchester United gå med på præmissen om at lade uruguayaneren forlade det engelske.

Edinson Cavani har tidligere været en stor profil i Paris Saint-Germain, og de fleste Barcelona-fans vil nok kunne genkende den rutinerede angriber – ikke så meget, fordi han har haft en særlig relation til klubben, men snarere fordi Cavani scorede i den legendariske 6-1 kamp på Camp Nou, hvor Barcelona havde tabt den første kamp mod PSG med 0-4, men fik i returopgøret vendt det til egen fordel i de absolut sidste minutter af kampen.

34-årige Cavani har blot spillet fire kampe i Premier League for Manchester United i denne sæson. I sin tid hos den engelske storklub har angriberen spillet 47 kampe og lavet 18 mål. Cavani har også tidligere repræsenteret italienske Napoli, hvor han lavede hele 104 mål i blot 138 kampe. Så det er uden tvivl en mand, der ved, hvor målet står.

Mere om Edinson Cavani

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik