Fodbold nyheder

Juventus holder øje med vraget Everton-back

Af Philip Dar

Efter to kampe uden for kamptruppen, kan Lucas Digne være færdig i Merseyside-klubben.
Article image
Ritzau-Scanpix
Da Evertons kamptrup forud for hjemmekampen mod Arsenal blev offentliggjort, var Lucas Digne ingen steder at se, men de fleste gik bare ud fra, at det var en mindre skade. Dette skulle dog vise sig ikke at være tilfældet, da Digne igen var udeladt af truppen til Evertons efterfølgende kamp mod Crystal Palace på udebane.


Everton-manager Rafael Benitez har angiveligt haft en uoverensstemmelse med den franske back, hvilket er endt i en konflikt, som har kostet Digne pladsen i kamptruppen til de efterfølgende kampe. Derfor spekuleres der nu i, om Dignes Everton-tid synger på sidste vers eller konflikten mellem Benitez og Digne kan løses.

Nogle af Europas største klubber står dog allerede klar til at hente Digne, som regnes for en af Premier Leagues bedste venstrebacks. Ifølge Calciomercato, har italienske Juventus allerede taget kontakt til Dignes repræsentanter. De mangedobbelte Scudetto-vindere har haft det svært i denne sæson, hvor blandt andre klubbens nuværende venstreback Alex Sandro har underpræsteret. Alex Sandro tjener en høj løn, hvorfor klubben undersøger muligheden for at skære i udgifterne og hente Digne til klubben i stedet.

Mere om Lucas Digne

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik