Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Her følger dagens engelske rygter.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Manchester Citys 21-årige engelske stortalent, Phil Foden, er blevet angivet til at være omkring 1,11 milliarder kroner værd, og er blandt verdens dyreste fodboldspillere. (Mail)


Manchester City vil give deres 27-årige portugiske back, Joao Cancelo, en ny kontrakt I startet af 2022. (Fabrizio Romano)

Liverpool følger både Leeds brasilianske profil, Raphinha, og West Hams engelske angriber, Jarrod Bowen, som potentielle spillerindkøb i januar-vinduet. (Liverpool Echo)

Liverpool overvejer derudover også et bud på argentiske Paulo Dybala, der til dagligt spiller i Juventus. (Calciomercato)

Everton og Newcastle United er begge interesseret i at hente den 31-årige hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum, der angiveligt er klar på en låne-aftale væk fra Paris til januar. (90min)

FC Barcelona er interesserede i Marcus Rashford, men der stilles spørgsmålstegn ved, om den catalanske storklub har råd til den 24-årige engelske landsholdspiller. Manchester United kunne angiveligt sælge Rashford, hvis det rette bud kommer. (El Nacional)

Chelsea meldes klar til at ville hente den 29-årige brasilianske defensive midtbanespiller, Casemiro, i Real Madrid. (El Nacional)

West Ham har fået et bud på 182 millioner kroner afvist af Real Madrid på belgiske Eden Hazard. (El Nacional)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik