Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Asbjørn Steffensen

Premier League-klub overvejer top-træners søn

Everton overvejer at hente Diego Simeones søn, Giovanni Simeone, skriver spansk medie.
Everton har ikke fået den ønskede start denne sæson i Premier League under den nye manager, Rafael Benitez. Klubben ligger på en skuffende 12. plads og røg derudover ud af Carabao Cup'en til Championship-klubben Queens Park Rangers allerede i sekstendelsfinalerne.¨

Sædet brænder under Benitez efter blot få måneder i spidsen for The Toffees, og den rutinerede spanske manager skal hurtigt finde en eller flere løsninger på problemet, hvis han skal beholde jobbet.

En af løsningerne for Benitez kunne være at hente en farlig angriber, der ikke konstant er skadet - i modsætning til klubbens nuværende nuværende angriber, Dominic Calvert-Lewin. Ifølge det spanske medie Fichajes holder Everton godt øje med Giovanni Simeone.

Den 26-årige angriber er søn af Atletico Madrids notoriske træner, Diego Simeone, er ejet af italienske Fiorentina men denne sæson lejet ud til ligarivalerne fra Hellas Verona, hvor han bare banker målene ind.

Giovanni Simeone er et produkt af den argentinske klub, River Plates, akademi, men har siden 2017 spillet i den italienske Serie A.

Denne sæson har angriberen scoret 11 mål i 15 Serie A-kampe for Hellas Verona.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER