Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Juventus´ walisiske midtbanespiller Aaron Ramsey kan være på vej til Everton til januar, da Serie A-klubben vil være glade for et salg af den 30-årige midtbanespiller, som kun står noteret for fem optrædener i denne sæson. (Calciomercato)


Det er dog dårligt nyt for Newcastle, som havde håbet på at gøre Ramsey til en af de første signings under den nye ledelse. (Star)

Leeds´ engelske midtbanespiller Kalvin Phillips vil afvise et skifte til Manchester United, da han foretrækker at skifte til Liverpool. (Sun)

Adskillige Chelsea-spillere er utilfredse med, at klubben ikke har forlænget Cesar Azpilicuetas kontrakt, da Atletico Madrid og FC Barcelona er yderst interesseret i den spanske forsvarsspiller. (Eurosport)

Newcastle er interesseret i at hente klubbens tidligere spiller, Georginio Wijnaldum, på en lejeaftale fra Paris Saint-Germain til januar. (Marca)

Newcastle har lagt sig fast på en liste bestående af fem spillere, som klubben jagter til januar. Denne liste inkluderer blandt andet Arsenals egyptiske midtbanespiller Mohamed Elneny. (Mirror)


Everton-manager Rafael Benitez droppede Lucas Digne til mandagens sejr over Arsenal, og nu kan den franske back måske være fortid i klubben til januar. (The Athletic)

Arsenal planlægger et bud på Evertons brasilianske offensivspiller Richarlison. (Fichajes)

Manchester Uniteds manager Ralf Rangnick har udtalt, at han ser frem til at arbejde sammen med den uruguayanske angriber Edinson Cavani i resten af sæsonen. Den 34-årige angriber er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Old Trafford til januar. (Manchester United)

West Ham-manager David Moyes vil prioritere at hente en forsvarsspiller til januar efter skader til Kurt Zouma og Angelo Ogbonna. (Mail)

The Hammers er allerede blevet sat i forbindelse med et navn til forsvaret, nemlig Juventus-spilleren Daniele Rugani. (Calciomercato)

Arsenal håber at sikre en aftale med Juventus´ 21-årige svensker Dejan Kulusevski. (La Repubblica, via Sun)

Liverpool-forsvarsspiller Nathaniel Phillips har udtalt, at han ønsker mere førsteholdsfodbold. West Ham overvejer at hente den 24-årige midtstopper, da manager David Moyes prioritere at hente en forsvarsspiller til januar. (Evening Standard)
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik