Carl-Emil Bromose

Zlatan med vild melding: Han udnyttede Eriksen-tragedien

Ifølge den svenske stjerneangriber, Zlatan Ibrahimovic, havde den tidligere AC Milan-spiller Hakan Calhanoglu ingen tilbud inden Christian Eriksens hjertestop.
Svenske Zlatan Ibrahimovic og tyrkiske Hakan Calhanoglu var holdkammerater i en halvanden-årig lang periode i AC Milan, inden den tyrkiske profil lavede ”det forbudte skifte” fra den røde og sorte Milan-trøje til den blå og sorte Inter-trøje.

De forsvarende italienske mestre fra Inter stod i en kritisk situation, hvor de manglede en teknisk midtbaneprofil til at afløse Christian Eriksen, der på tragisk vis fik et hjertestop under den første EM-kamp mod Finland i Parken. I kølvandet på dét, hentede Inter efterfølgende den tidligere AC-Milan-spiller på en fri transfer.I sin nye selvbiografi ”Adrenalina”, kommenterer det svenske angrebs-ikon nu den tyskfødte tyrkers skifte til rivalerne.

- Vi er nødt til at takke ham for det, han har gjort for os, og vi ønsker ham det bedste for fremtiden. Det lyder skidt, men Calhanoglu udnyttede en tragisk situation, fortæller Zlatan Ibrahimovic i biografien ifølge Goal.com.

- Eriksen blev ramt af et hjertestop, så Inter havde brug for en spiller på hans position. Der åbnede sig en dør for Calhanoglu. Inden da havde han ingen tilbud, hverken fra Inter eller nogen andre.

27-årige Hakan Calhanoglu må tage sig med takke med en nuværende andenplads i Serie A, da Inter på nuværende tidspunkt ligger et enkelt point bag sin tidligere klub AC Milan.

Tyrkeren selv kan dog være godt tilfreds, da han har scoret fire mål i de seneste fem Serie A-kampe, hvor det seneste endda kom på direkte hjørnespark i 3-0-dominansen over José Mourinho og AC Roma.