Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image

Chelseas spanske forsvarsspiller Cesar Azpilicueta er i forhandlinger med FC Barcelona om et skifte til sommer. (El Nacional, via Daily Mail)

AC Milans svenske angriber Zlatan Ibrahimovic har udtrykt sin ambition om at blive i Serie A-klubben i resten af sin karriere. (Star)

Lionel Messi er begyndt at stille spørgsmålstegn ved om Mauricio Pochettino kan klare opgaven som Paris Saint-Germain-manager. Messi har noteret sig, at holdkammeraterne er bekymret for taktikken og evnen til at kontrollere omklædningsrummet. (L`Equipe, via Mirror)

Jose Mourinhos job er ikke i fare på trods af svingende resultater. Både ejerne og ledelsen er forsikret om, at den portugisiske manager har deres fulde støtte. (Fabrizio Romano, via Goal)

AS Roma vil forsøge at hente franske Corentin Tolisso fra Bayern München til januar. Også Inter og Tottenham er interesseret i den franske midtbanespiller. (Fussball Transfers, via Goal)

Jeremie Boga har fortalt Sassuolo, at han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, da han vil søge nye græsgange. Atalanta har vist stor interesse for den tidligere Chelsea-spiller. (Calciomercato, via Goal)

Unge Karim Adeyemi har afvist FC Barcelona, da han ønsker et skifte til Borussia Dortmund i stedet. (Sky Sport Germany, via Goal)

Steven Bergwijn kan være på vej tilbage til den hollandske Æresdivision, da Ajax vil forsøge at hente den hollandske offensivspiller. (The Times, via Goal)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik