Fodbold nyheder

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
Manchester U
Young Boys

Optakt:
Manchester United – Young Boys

Af Emre Arslan

Ralf Rangnick står foran sin første Champions League-kamp for de røde djævle. Her er optakten til Onsdagens Champions League-brag på Old Trafford.
Article image
Kommentar:

Onsdag aften vil fokus være rettet mod Gruppe F, hvor Manchester United skal spille sin første kamp med den nye mand, Ralf Rangnick på managersædet. Ralf Rangnick har fået jobbet som midlertidig manager, indtil der bliver fundet en mere permanent afløser til sommer.


Selvom det selvfølgelig bliver spændende at se, hvordan Rangnick klarer sin første kamp i spidsen for "De Røde Djævle" i Champions League, så skal man heller ikke glemme, at Manchester-klubben har sikret videre-avancement som første plads i gruppen, så det er ikke sikkert at manageren stiller stærkt op i et allerede tæt pakket program.

Young Boys kommer til kampen med fire point efter fem kampe, hvor deres eneste sejr netop er mod Manchester United. Den Schweiziske klub kommer ikke til at gå videre til knockout-fasen i år, men med en sejr i dag kan de meget vel sikre en plads i Europa League. Så et topmotiveret-mandskab kan forventes til onsdagens-brag.

Det bliver interessant at se hvordan Manchester United stiller op, de er ubesejret siden runde et og mon ikke at Rangnick vil imponere sin nye arbejdsgiver i sin første europæiske optræden for klubben. Samt en topmotiveret Ronaldo, der vil indhente Lewandowski og Haller på topscorerlisten.

Karantæner og skader:


Manchester United

Spiller ikke:
Pogba (Lårskade)
Varane (Muskelskade)

Tvivlsom:
Cavani (Seneskade)
Shaw (Hovedskade)

Young Boys

Spiller ikke:
Fassnacht (Skade)
Monteiro (Knæskade)
Zesiger (Fodskade)
Von Ballmoos (Skulderskade)

Tvivlsom:
Nsame (Akillesseneskade)
Petignat (Knæskade)

Bud på kampens profil:

Ronaldo har scoret seks mål i sine fem seneste kampe for Manchester United i Champions League. Portugiseren er kendt som Mr. Champions League, han er altid målfarlig og han har scoret minimum et mål i alle gruppespils kampene i denne sæson. Af den grund er han den oplagte kandidat til kampens profil, da man nærmest kan forvente at han kommer på tavlen hvis han starter i opgøret.

Bud på kampens resultat:

Med kampens betydning for Manchester United taget i betragtning er der chance for en meget tæt affære. Manchester Uniteds fodbold har ikke altid været det pæneste, men resultaterne har været der. Young Boys har ikke haft det bedste gruppespil, men de kan sagtens drille de store og de er nok meget motiverede efter at sikre tredje pladsen og kvalifikationen til knockout fasen i Europa-League.
Manchester United er på hjemmebane og har ikke tabt i turneringen siden sidst de mødtes. Et bud fra redaktionen er 3-1 til Rangnick og co.

Kampen fløjtes i gang onsdag aften klokken 21:00 på Old Trafford i Manchester. Dommeren er franske Benoît Bastien, og kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.


Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik