Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City holder øje med Fiorentinas serbiske angriber Dusan Vlahovic. Den 21-årige angriber har scoret 19 mål for både klub og landshold i denne sæson. (La Republica)


Evertons bestyrelsesformand Bill Kenwright har indkaldt til et akut bestyrelsesmøde, som skal omhandle manager Rafael Benitez´ fremtid. (Mirror)

Liverpool er interesseret i at hente Lilles portugisiske midtbanespiller Renato Sanches, som er vurderet til ca. 300 millioner kroner. (Fichajes)

Liverpool-manager Jürgen Klopp har løftet lidt af sløret for, at klubbens engelske midtstopper Nathaniel Phillips er fortid i klubben til januar. (Goal)

Everton forbereder et bud på Zenits iranske angriber Sardar Azmoun, som tidligere er blevet sat i forbindelse med West Ham, Tottenham og Arsenal. (90min)

Manchester United overvejer New York Red Bulls østrigske manager Gerhard Struber som Ralf Rangnicks assistant. De to arbejede sammen i Red Bull Salzburg. (Sun)


Aston Villas engelske midtbanespiller Carney Chukwuemeka er nødt til at være realistisk og blive i klubben, siger den tidligere midtstopper Danny Mils. Chukwuemeka har fået fire Premier League-optrædener, men er angiveligt utilfreds med manglen på spilletid. (Football Insider)

Newcastle-manager Eddie Howe udtaler, at engelske Dwight Gayle indgår i hans planer efter Gayle blev sat i forbindelse med en retur til Championship-klubben West Bromwich, hvor han scorede 24 mål i 18/19-sæsonen, hvor han var i klubben på en lejeaftale. (Birmingham Live)

Wrexham forbereder et tilbud til den tidligere West Ham og Arsenal-midtbanespiller Jack Wilshere. Den 29-årige Wilshere er tilgængelig på en fri transfer efter at have forladt Bournemouth i slutningen af sidste sæsonen. (Football Insider)

Lilles canadiske angriber Jonathan David er på Arsenals radar. Arsenal er blevet sat i forbindelse med Evertons engelske angriber Dominic Calvert-Lewin, men David passer også på den profil, som Arsenal er på jagt efter. (London Evening Standard)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik