Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Roberto Mancini er ny kandidat til at overtage managerjobbet i Manchester United. Herunder er onsdagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Manchester City-manager og nuværende landstræner for det italienske landshold, Roberto Mancini, har udviklet sig til at være en kandidat til at være Manchester United-manager fra næste sæson. (Telegraph)


Chelsea og Liverpool øjner begge muligheden i den 22-årige uruguayanske FC Barcelona-forsvarsspiller, Ronald Araujo. Sport)

Chelsea har opnået et stærkere transfergrundlag, da Juventus har trukket sig ud af kampen om den 21-årige franske Monaco-midtbanespiller, Aurelien Tchouameni. (Calciomercato)

Manchester City har en prioritet i at forlænge kontrakten med den 30-årige algeriske kantspiller, Riyad Mahrez, der har 18 måneder tilbage af sin nuværende aftale. (Sun)

Den 26-årige engelske Manchester City-midtbanespiller, Jack Grealish, udtaler at han drømmer at vende tilbage til Aston Villa en dag, og at han ikke vil juble, hvis han scorer imod Aston Villa, når han skal spille mod Birmingham-holdet senere i dag. (Telegraph)

Burnley tillader ikke den 29-årige engelske forsvarsspiller, James Tarkowski, at forlade klubben til januar. (Football Insider)


Brentford, Crystal Palace og Watford er interesseret i den 25-årige nigerianske Glasgow Rangers-midtbanespiller, Joe Aribo. (Mail)

42-årige Gavin Strachan, der er manager i Celtic, har afvist et bud på at blive manager for League Two-klubben, Hartlepool United. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik