Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal kan potentielt blive Raheems Sterlings næste arbejdsgiver. Herunder er mandagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle er med i januar-ræset med Roma om at tilknytte Hoffenheims 25-årige østrigske midtbanspiller, Florian Grillitsch. (Sun)


Arsenal er blevet nævnt som én af de klubber, der vil tilknytte Raheem Sterling i januartransfervinduet. Den 26-årige englænder har ønsket at forlade Manchester City for mere førsteholdsfodbold. (Transfer Window Podcast via Express)

Fulham presser på for at sikre sig Angers 25-årige ivorianske midtbanespiller, Angelo Fulgini, da London-klubben er klar på at betale de fornødne 158 millioner kroner fir ivorianeren. (Sun)

Manchester City har ingen intentioner om at sælge sin 21-årige spanske angriber, Ferran Torres, for mindre end 520 millioner kroner. (Marca)

Den tidligere Aston Villa-angriber, Kevin Phillips, mener, at Aston Villa bør sælge den 26-årige hollandske kantspiller, Anwer El Ghazi, i stedet for den 26-årige Burkina Faso-angriber, Bertrand Traoré, til januar. (Football Insider)

Southampton er interesseret i Blacburns 22-årige chilenske angriber, Ben Brereton Diaz. Sevilla er dog forrest i transferræset omkring Diaz. (Sun)
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik