Fodbold nyheder

Solide Viborg

Af Torsten Brix

Der er kommet penge til klubben, men de skal bruges fornuftigt – slår anfører og klublegende fast.

Article image
Ritzau-Scanpix

- Viborg FF har ikke lyst til at være på udenlandske hænder, så vi ved jo godt, at klubben aldrig kommer til at være en af de største i Danmark rent økonomisk. Nu er der med de nye ejere kommet en investering ind med lokale folk, viden og et beløb, der er stort i klubbens øjne, selv om vi økonomisk ligger i bunden af Superligaen. Derfor er opgaven at være dygtige på det strategiske plan og komme rigtig langt med de penge, vi bruger i klubben.

Sådan siger Viborg-anføreren Jeppe Grønning i dagens udgave af Politiken. Nye investorer har smidt 42 millioner kroner i den jyske Superliga-klub, men alle investorer har været danske og langt de fleste lokale. Disse penge skal bruges korrekt, slår Grønning fast:

- Jeg synes, der er et kæmpe potentiale i klubben på grund af de værdier og den platform, klubben har, takket være den stærke lokale forankring. Vi ved godt, hvor meget der er styret af penge i fodbold, så der er selvfølgelig en grænse for, hvad Viborg FF kan præstere. Men det er også det, der motiverer mig. Vi skal have så meget som overhovedet muligt ud af det, vi har, og på den måde udfordre dem, der måske har et større budget.

Mere om Viborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik