Fodbold nyheder

Dansk landsholdsprofils fremtid snart på plads

Af Asbjørn Steffensen

Andreas Christensens kontraktforhandlinger med Chelsea er efter længere tids besvær ved at nå i mål.

Andreas Christensen har efter mange svære år i Chelsea udviklet sig til at være en af klubbens bærende profiler under manager Thomas Tuchel. Den 25-årige midtstoppers nuværende kontrakt med The Blues udløber til sommer, og forhandlingerne om en ny er brudt sammen flere gange, men nu ser det ud til, at parterne er ved at nå til enighed.


Det engelske medie Football Insider afslører fredag, at der endelig er sket et gennembrud i forhandlingerne. En kilde fra Chelsea har fortalt mediet, at klubben er meget tæt på at blive enige om en ny kontrakt til den danske landsholdsspiller.

Chelsea håber på at kunne sætte pen på papir på aftalen inden januar, da Christensen må begynde at forhandle med andre klubber i vinterens transfervindue.

The Blues har udover Christensen tre yderligere forsvarsspillere med kontraktudløb til sommer, nemlig Antonio Rüdiger, Thiago Silva og Cesar Azpilicueta. Kun Rüdiger er startet inde flere gange end danskeren denne sæson.

"AC" kom til Chelseas akademi fra Brøndbys ungdomsrækker i 2012. Siden da har han nået 140 kampe for London-klubben, som han vandt Champions League med i foråret.

Mere om Andreas Christensen

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik