Fodbold nyheder

Wesley Sneijder om Daramy:
Han viser slet ikke noget

Af Kasper Leif Pedersen

Den tidligere hollandske landsholdspiller var ikke tilfreds med danskeren i hans første Champions League-start for Ajax.

Article image

Starten i hollandske Ajax har ikke været nem for Mohamed Daramy, siden han skiftede fra FCK i sommers. Det er nærmest kun blevet til diverse indhop fra bænken for den 19-årige, som har scoret ét mål, og lagt op til to for den hollandske storklub.

Dog fik den tidligere FCK-spiller alligevel sin første startplads for Ajax i onsdagens Champions League-sejr over Besiktas. Men allerede i pausen blev den danske offensivspiller erstattet af Champions League-topscorer og tidligere West Ham-angriber Sebastatien Haller, som også nettede begge mål i 2-1-sejren.

Efter kampen udtalte den tidligere Ajax-spiller og hollandske landsholdspiller Wesley Sneijder til Voetbal International, hvor han ikke lagde skjul på utilfredsheden omkring Mohamed Daramy:

- Han (Daramy, red.) viser slet ikke noget, men det er også svært for ham. Han er en ung spiller, og det er svært t i Champions League. Man kan godt se potentialet, men jeg ser ikke et potentiale hos ham, som jeg gør ved Ryan Gravenberch. Jeg kan ikke specifikt pege på noget, som han gør rigtig godt, siger Sneijder.

Mohamed Daramy kan prøve at overbevise Wesley Sneijder på søndag, når han og Ajax-mandskabet skal møde Sparta Rotterdam i Æresdivisionen.


Mere om Mohammed Daramy

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik