Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Den tidligere Real Madrid-manager Zinedine Zidane, et muligt manageremne i Manchester United, er interesseret i at overtage i Paris Saint-Germain, hvis Pochettino forlader klubben til fordel for Manchester United. (Telegraph)


FC Barcelona holder øje med Chelseas marokkanske landsholdsspiller Hakim Ziyech og tyske Werner, som alternativer til Raheem Sterling, som den catalanske storklub også er meldt interesseret i. (ESPN)

Borussia Dortmund forbereder et nyt kontrakttilbud til angriber Erling Braut Haaland i et forsøg på at overbevise den norske landsholdsspiller om at blive. (Sky Deutschland)

Real Madrid er interesseret i Manchester Citys 22-årige back, Pedro Porro fra Spanien, som er på en to-årig lejeaftale fra Sporting i øjeblikket. (Mundo Deportivo)

Liverpools spanske midtbanespiller Thiago Alcantara har afvist spekulationer som sender ham tilbage til FC Barcelona, hvor han tidligere har spillet. (Liverpool Echo)

Atletico Madrid planlægger at bytte sig til Benfica-angriber Darwin Nunez. (Calciomercato, via Goal)


AC Milan melder sig ind i kampen om Arsenal-franskmand Alexandre Lacazette. Atletico Madrid, FC Barcelona og Newcastle er tidligere blevet meldt interesseret i angriberen. (Calciomercato, via Goal)
Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik