Fodbold nyheder

Lys for enden af Sergio Ramos’ tunnel

Af Daniel Fisker

Sergio Ramos har været langtidsskadet, men han kan snart være kampklar. Det er dog ikke sikkert, at den rutinerede forsvarsspiller kommer i aktion i den kommende uge.

Article image

Paris Saint-Germain hentede Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Sergio Ramos kvit og frit i sommerens transfervindue. Sidstnævnte har dog ikke været i kamp endnu for den franske hovedstadsklub, fordi han kom til PSG med en langvarig skade.

Real Madrids gamle forsvarsgeneral gik glip af mere end 30 kampe i den forgangne sæson, men i denne uge vendte Sergio Ramos tilbage – foreløbigt til træningsbanen. Derfor bliver der spekuleret i, om Ramos allerede kan få sin debut for Paris Saint-Germain i onsdagens Champions League-opgør mod Manchester City.

- Jeg ved det ikke, udtaler Mauricio Pochettino.

Paris Saint-Germain-træneren vil ikke sende 35-årige Sergio Ramos i kamp, før det er forsvarligt. Tilbage i maj måned nåede han at gøre comeback for Real Madrid, men hans skade blussede op igen. Derfor er Pochettino i første omgang på Ramos’ udvikling på træningsbanen.

- Det er vigtigt at være opmærksom på hans udvikling. Det er én ting at være i stand til at træne, men det er en helt anden ting at være i stand til at spille kamp. Det er ikke det samme.

Selvom Sergio Ramos endnu ikke har været i kamp for PSG, kom han til den franske hovedstads med et imponerende CV. Den tidligere verdensmester kom til Paris efter næsten 16 år i Real Madrid, hvor han spillede 671 kampe og scorede 101 mål.

Mere om Sergio Ramos

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik