Stefan Lindahl

Godin fortid i Cagliari til januar

Diego Godin og Cagliari er blevet enige om at ophæve samarbejdet, og derfor kan uruguayaneren forlade Serie A-klubben til januar.
Til januar kan den uruguayanske forsvarsspiller Diego Godin forlade Cagliari gratis. Det meddeler Mundo Deportivo, som mener, at de to parter er blevet enige om at ophæve samarbejdet, der egentlig først stod til at have udløb i sommeren 2023.

Ifølge mediet ønsker Godin en retur til Atletico Madrid, når kalenderen viser januar. Den uruguayanske forsvarsspiller er klar til at skrive under på en aftale med en lav løn, netop fordi han ønsker en retur til den spanske hovedstadsklub.

Selvom Godin selv ønsker en retur til Spanien, så er der også interesse i forsvarsspilleren andet sted fra. Tyrkiske Besiktas kigger også med. Det meddeler Football Italia, som mener, at Besiktas er klar med et bud til stopperen. Angiveligt forsøgte den tyrkiske klub allerede at hente Godin i sommer-transfervinduet, men dengang blev Besiktas afvist.

35-årige Godin kom til Cagliari fra Inter i sommeren 2020 på en fri transfer. For Cagliari har uruguayaneren, som tidligere i karrieren har vundet blandt andet to Europa League-titler med Atletico Madrid, spillet 37 kampe.