Kasper Leif Pedersen

Alexander-Arnold om at spille på midtbanen: Jeg har evnen til at spille der

Liverpool-spilleren er eventuelt interesseret i at skifte højrebacken ud med en midtbaneposition, for at få mere spilletid.
Det er ikke meget spilletid Trent Alexander-Arnold har fået for England, selvom højrebacken har haft meget succes for Liverpool. Den 23-årige ’scouser’ har kun haft fire optrædener i Englands seneste 23 kampe, hvor sidste kamp var imod San Marino, samt hvor Alexander-Arnold lavede et hattrick af oplæg som højreback.

På højrebacken er England godt rustet, hvor manager Gareth Southgate kan vælge mellem Kyle Walker, Reece James, Kieran Trippier og selvfølgelig Alexander-Arnold. Dette har fået Liverpool-spilleren til at udtale sig til ITVSport om den manglende spilletid for England, samt potentielt at skifte position for ’De Tre Løver’:

- Når du sætter høje standarder til dig selv selv, så gør det ondt, når du ikke spiller så meget som du gerne vil. Det er to meget forskellige ansvarsområder jeg har, når man sammenligner England med Liverpool. Jeg spiller bedst, når jeg føler ,at jeg har frihed på min position, siger Liverpool-backen.

Da Alexander-Arnold efterfølgende blev spurgt om han kun havde en fremtid som højreback for England, så er det ikke noget den unge englænder håber på:

- Nej, det ville jeg ikke umiddelbart sige. Jeg kan ikke lide at sætte begrænsinger for mig selv, og jeg mener, at jeg har evnen til at spille på midtbanen. Det vigtigste og største er at spille kampe, fastslår englænderen.

Alexander-Arnold blev valgt på midtbanen af Gareth Southgate i Englands sejr over Andorra i september.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER