Fodbold nyheder

Newcastle jagter Ligue 1-topscorer

Af Philip Dar

Den engelske klub forventes at spille med de nyerhvervede økonomiske muskler til januar.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ambitionerne er store i Newcastle efter en økonomisk overtagelse af klubben, har givet den traditionsrige klub helt nye handlemuligheder på transfermarkedet. Der ventes derfor med stor spænding på, hvilke nye spillere som hentes til klubben og ikke mindst hvilke klubber, som Newcastle pludselig kan snyde for deres ønskespiller.


Det første eksempel på dette, kan meget vel blive canadiske Jonathan David fra de franske mestre, Lille. Den 21-årige angriber er aktuelt på en delt førsteplads på topscorerlisten i den franske Ligue 1 og scorede desuden 13 mål og lavede 5 assists i sidste sæson, hvor Lille vandt det franske mesterskab. På trods af klubbens første mesterskab, er Lille dog i økonomiske problemer og er derfor nødsaget til at sælge ud blandt de mest løntunge spillere, heriblandt altså Jonathan David.

Ifølge Le10 Sport, er storklubberne Paris Saint-Germain og Inter også interesseret i David, så det ville være et statement af de større, hvis nyrige Newcastle formår at snyde den slags klubber for en spiller.

Mere om Jonathan David

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik