Kasper Leif Pedersen

Landsmand: Eden Hazard dribler ikke længere 5-6 mand

Mange af de skader som Eden Hazard har pådraget sig i sin karriere, har ændret måden han spiller på - hvertfald ifølge Christian Benteke.

Eden Hazard og Real Madrid har ikke været et godt match siden han skiftede fra Premier League og Chelsea. Eden Hazards Real Madrid-karriere har nærmest kun indeholdt utallige skader, og han ligner derfor ikke spilleren man så tørne ud for London-klubben, som hver weekend kunne imponere det engelske publikum med sine dribleture.

Ifølge den belgiske landsmand Christian Benteke, så med den skadeshistorik som Eden Hazard besidder giver det god mening at ændre spillestil – det har han udtalt sig om til det belgiske medie Het Nieuwsblad:

- Han (Eden Hazard, red.) forsøger at undgå kontakten oftere nu. Det er helt naturligt som menneske, når man har taget imod så mange slag gennem sin karriere. Men det er ikke fordi, at når Eden ikke længere dribler fem eller seks mand, at han så ikke kan vende spillet til sin fordel. Han bevæger sig mere intelligent nu, siger den tidligere Liverpool-angriber

Eden Hazard kom senest på banen i Belgiens 3-1-sejr over Estland i lørdags, hvor han fik 61 minutter på banen.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER