Philip Sinkbæk Jensen

Ung svensker er Juventus’ nøgle til transfermarkedet

Juventus får tilbudt player-plus-cash-løsninger for Dejan Kulusevski, men bjergklubben ser hellere kolde kontanter på bordet.
Transferspørgsmålene presser sig på i Juventus, og Dejan Kulusevski kan meget vel være grundelement i handelskabalen i Juventus, hvis Paul Pogba og andre stjerner skal hentes til klubben.

For at kunne gribe ind på transfermarkedet med overbevisning, så er Juventus-ledelsen nødt til at foretage sig salg.

21-årige Dejan Kulusevski har ikke kunnet indfri forventningerne, som klubben havde efter sine store præstationer i Parma, og derfor er et januar-salg gerne på tale sammen med løntunge Adrian Rabiot og Aaron Ramsey.

Juventus har allerede oplevet stor interesse fra Arsenal, der tilbyder sin 26-årige ivorianske kantspiller, Nicolas Pépé, i bytte for svenskeren. Arsenals dyreste køb i sin klubhistorie, 595 millioner kroner-dyre Pépé, frister ikke hos Juventus, der ligeledes står til at tabe penge på gulvet på 260-millioner-kroner-dyre Kulusevski, hvis den byttehandel accepteres.

Derfor ser Juventus-ledelsen kun én mulighed for Kulusevski, og det er et lukrativt finansielt salg, hvor finanserne kan forstærkes frem mod et sommertransfermarked, hvor den store handel skal i hus.

Dejan Kulusevski kom til klubben fra Atalanta i 2020 og blev straks udlejet til Parma, hvor han scorede ti kasser og lagde op til ni i 39 kampe. I Juventus er det i 62 kampe kun blevet til otte mål og otte assists.