Fodbold nyheder

Ole Out: Cristiano Ronaldo skal overbevise Zinedine Zidane

Af Philip Sinkbæk Jensen

Cristiano Ronaldo og Raphael Varane kan overbevise Zinedine Zidane om Manchester United-job.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United hat forhørt sig hos Zinedine Zidane om muligheden for at overtage managerroret fra Ole Gunnar Solskjær, hvis job hænger i en tynd tråd.


Ifølge engelske Mirror, så vil Cristiano Ronaldo og Raphael Varane spille en afgørende rolle i at overbevise Zidane om at trække i manager-arbejdstøjet på ny med Manchester United som arbejdsgiver.

Zidane har tidligere træner Ronaldo og Varane i Real Madrid, og derfor håber Manchester United, at de personlige forhold indbyrdes kan tiltrække Zidane til klubben, der gisper efter fornyet energi på managerposten.

Lyden på vandrørene forlyder dog, at Zidane ikke ønsker at overtage roret midt i sæsonen. Samtidigt ønsker franskemanden at have en pre-season at gøre godt med for at forberede truppen til en sæson under den succesfulde franskmand, der vandt Champions League tre gange ud af tre mulige forsøg med Real Madrid.

Cristiano Ronaldo har tidligere underskreget sin store anderkendelse for Zidane og hans virke som manager, da han i 2019 understregede, at Zidane gjorde, at han følte sig speciel:

- Den selvtillid, som en spiller har, kommer ikke nødvendigvis fra en selv, men også fra spillerne omkring ham og træneren. Du er nødt til at føle, at du er en specielt del af gruppen, og Zidane fik mig til at føle mig speciel, sagde Ronaldo dengang.


- Han hjalp mig meget. Jeg havde allerede en enorm respekt for ham, men at arbejde sammen med ham gjorde, at jeg anderkendte ham endnu mere, sagde Ronaldo afslutningsvis, hvilket senere er blevet ekkoet fra Varane, der også understreger det personlige forhold med Zidane, der afspejler en hårdtarbejdende arbejdsmoral på banen.

Zidane residerer i Madrid i øjeblikket og får slappet af fra den hektiske livsstil som manager. Dog er et fransk landstrænerjob også på tale, der for alvor kan lægge en dæmper på Manchester United-interessen.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik