Fodbold nyheder

Gerrard: Jeg blev forelsket i klubben

Af Daniel Jensen

Efter tre år i Skotland er englænderne tilbage i Premier League.

Article image

Da Steven Gerrard lagde fodboldstøvlerne på hylden, gik han straks i gang med trænergerningen. Han arbejde sig op igennem ungedomssystemet i Liverpool, indtil han fik chancen hos den skotske storklub Rangers tilbage i 2018.


Efter to sæsoner, hvor holdet sluttede som nummer to, lykkedes det endelig for Gerrard og Rangers at bryde ærkerivalens dominans. Celtic havde vundet mesterskabet ni år i streg, men i sidste sæson lykkedes det endelig Rangers at tage trofæet. Det var klubbens mesterskab nummer 55, og det er nogle minder, som Gerrard altid vil have med sig efter skiftet til Aston Villa i Premier League:

- Jeg vil først og fremmest gerne sende en tak til alle i og omkring Glasgow Rangers, og især fansene, for al den kærlig og støtte i har vist mig i løbet af min tid i Skotland. At vinde nummer 55 vil altid have et specielt sted i mit hjerte. Jeg blev forelsket i klubben, og jeg vil altid følge den, men jeg håber, at i med tiden vil forstå min beslutning om at drage videre.

Steven Gerrard for sin managerdebut for Aston Villa næste lørdag, når de hjemme for besøg af Brighton. Om fem spillerunder vender han tilbage til Anfield, når Aston Villa skal på besøg hos Liverpool den 11. december.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Steven Gerrard (@stevengerrard)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE