Daniel Jensen

Tottenham missede Eden Hazard


Den tidligere Tottenham-manager ærgrer sig over, at man ikke betalte belgierens pris.

Eden Hazard skiftede tilbage i 2012 fra franske Lille til Chelsea i Premier League. Englænderne måtte betale lidt over 300 millioner kroner for belgieren, der senere udviklede sig til en af de bedste spillere i den engelske række.

I samme tidsperiode var Harry Redknapp manager for Tottenham, og i et interview med BBC Skotland i podcasten ”Sacked in the Morning” fortalte han, at de havde muligheden for at hente Hazard for 140 millioner, men at klubbens formand, Daniel Levy, ikke ville betale det beløb. Noget der stadig ærgrer Redknapp den dag i dag:

- Joe Cole ringede til mig, da han var i Lille, og fortalte, at han spillede sammen med en af de bedste spillere, han nogensinde havde set. Han fortalte, at Hazard var utrolig. Jeg tog ned for at se ham, og han var fantastisk. Jeg mødte ham og hans agent på et hotelværelse, og han var klar til at komme til Tottenham. Desværre ville Daniel Levy ikke betale prisen.

Eden Hazard nåede at spille 352 kampe, score 110 mål og lave 92 oplæg i løbet at sin tid i Chelsea. I 2019 blev han solgt for lidt over 850 millioner kroner til Real Madrid, hvor succesen dog er udeblevet indtil videre.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER