Fodbold nyheder

Nyrige Newcastle og Tottenham interesserede i udskældt Ajax-stjerne

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Ajax Amsterdams skandaleombruste målmand Andre Onana er på listen hos to Premier League-klubber. I særdeleshed Antonio Conte skulle eftersigende være stor fan.
Article image
Ritzau-Scanpix
Antonio Conte ser Onana som erstatning for Hugo Lloris, der snart når en alder, hvor en udskiftning skal overvejes. Det er på trods af, at man i sommer hentede Pierluigi Gollini på en lejeaftale med mulighed for køb.


Den camerounske målmand har dog ikke været i nærheden af banen siden han fik en ni måneder lang karantæne for doping i februar 2021. Karantænen blev dog sat ned til tre måneder senere hen, men Ajax valgte at gå forbi den dopingdømte målmand.

Ifølge mediet 90min.com, så skulle Antonio Conte være en stor beundrer af målmanden, der også har en rigtig god teknik med bolden. Den italienske manager skulle være klar til at hente målmanden til sommer, når Onanas kontrakt udløber med Ajax.

Tottenham er dog ikke ene i jagten på Andre Onana. Også de fornyligt solgte Newcastle United har fingrene ude efter den talentfulde målmand. Samtidig meldes Inter også interesserede.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik