Fodbold nyheder

Insigne afviser Napolis kontraktudspil

Af Stefan Lindahl

Lorenzo Insigne er tæt på et Napoli-exit, eftersom han og hans agent har afvist klubbens kontrakttilbud.

Article image
Ritzau-Scanpix

Til sommer udløber Lorenzo Insignes kontrakt med Serie A-klubben Napoli. Derfor kan den italienske EM-vinder allerede i januar forhandle en forhåndsaftale på plads med en ny klub.


Det virker mere sandsynligt end nogensinde før, at Napoli-kaptajnen forlader klubben til sommer, efter at han og hans agent Vincenzo Pisacane har afvist det seneste kontraktudspil fra Napoli. I udspillet vil Napoli reducere Insignes løn med 50 %.

Lige nu tjener Napoli-kaptajnen mest i Napoli-truppen. Offensiv-essets løn er 65,5 mio. kroner om året, men med en reducering på 50 % vil Insigne blot være den ottende bedst betalte i truppen, hvilket hverken han eller agenten vil acceptere.

Ifølge Football Italia er Insignes kontrakt-situation i Napoli ikke gået ubemærket hen i resten af fodbold-Europa. Derfor skulle klubber som Inter, Chelsea og FC Barcelona være klar til at snuppe den italienske kant-spiller, hvis han og Napoli ikke kan blive enige om en ny aftale.

30-årige Insigne har været Napoli-spiller, siden han var ungdomsspiller. Italieneren er født og opvokset i byen, og har for Napolis førstehold spillet 411 kampe, siden førsteholdsdebuten i 2010.

Mere om Lorenzo Insigne

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik